+387 (0)30 879 899 info@zad.ba

header-object1.png

  • PODSTRANICE

Pravi partner za Vaš poslovni uspjeh


ŽAD poduzeće sa sjedištem u Kiseljaku, predvođeno timom mladih, motiviranih i uspješnih ljudi, kroz proteklih pet godina aktivnog poslovanja i prisutnosti na tržištu Bosne i Hercegovine, kvalitetnim radom i pristupačnim cijenama, profiliralo se kao lider među dobavljačima uredskog i potrošnog materijala, školskog pribora, sredstava za čišćenje i održavanje higijene, informatičke opreme, usluge štampe, grafičke pripreme, web dizajna, digitalnog marketinga, IT podrške te razvoja i implementacije ideja putem online platformi za potrebe državnih institucija i svih poslovnih subjekata.

Odlikuje nas znanje, iskustvo i predan rad u odnosima s klijentima kojima osiguravamo fleksibilne uvjete za ostvarenje produktivne suradnje u svim poljima naše djelatnosti.

ŽAD-ovi strateški prioriteti su


1. Stalna briga o klijentima te brza, pouzdana i kvalitetna usluga.

2. Razvijanje i širenje mreže poslovanja i proizvodnih programa koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.

3. Odgovoran rad na smanjenju kompleksnosti i povećanju efikasnosti u cilju stvaranja i održavanja vašeg poslovnog uspjeha.

Besplatno vršimo isporuku robe i stalnim klijentima nudimo posebne pogodnosti plaćanja


Akcija je temeljni ključ svakog uspjeha. Obratite nam se s povjerenjem. Zatražite ponudu ili zakažite sastanak... Tu smo za Vas!

header object1

ŽAD RMM d.o.o.

Stjepana Radića bb, 71250 Kiseljak, BiH

Tel/Fax: +387 (0)30 879 899

E-mail: info@zad.ba

VELEPRODAJA

U posljednjih nekoliko godina popularnost online casina u Njemačkoj značajno je porasla, a 2024. godine mnoge platforme nude jedinstvene i uzbudljive mogućnosti za igru. Online kockanje u zemlji postalo je legalno zahvaljujući novom zakonu koji je stupio na snagu 1. srpnja 2021. godine, što omogućava igračima uživanje u kockanju u reguliranom i sigurnom okruženju. Na web stranici https://hindelwanger-adler.de/online-casinos/predstavljena su najbolja online casina Njemačke koja osiguravaju visoku razinu sigurnosti i transparentnosti. Sva casina s popisa resursa imaju licencu, što jamči poštenu igru i zaštitu podataka korisnika. Svaka recenzija uključuje informacije o bonusima, metodama plaćanja i raznolikosti igara, što će vam pomoći da odaberete idealno mjesto za igru. Ovdje se također razmatraju pravni aspekti online casina u Njemačkoj kako bi se igračima pomoglo pronaći pouzdane platforme za kockanje. Uronite u svijet kockanja s povjerenjem, znajući da igrate na provjerenim i legalnim platformama.

Mob: +387 (0)63 373 433

Mob: +387 (0)63 338 824

E-mail: marketing@zad-rmm.com

 

Blog

© Copyright 2024 ŽAD - Sva prava pridržana.